Preview Mode Links will not work in preview mode

Tom och Petter

Sep 30, 2019

Hundratrettioandra avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar vi nästan enbart om vikten vid att inte låta människor bestämma över ditt tal. 


Sep 27, 2019

Klas Eriksson är inte bara en vän utan även en sjuhelvetes rolig komiker, mest igenkänd från Vine, Instagram men framförallt som Leif i serien Leif och Billy. 

Så här har vi fjärde avsnittet av Över Bordet Vodcast, vi fortsätter bjuda in och prata med intressanta människor i avsnitt som släpps varje...


Sep 23, 2019

Lite sen Q/A i det hundratrettioförsta avsnittet av Tom och Petters podcast. Hur berättar man för sin partner att hen har dålig andedräkt? När är det rätt läge att flytta ihop? Vad ska man göra om man är kär i sin bästa väns gamla far? Allt och mycket mer brillianta råd i veckans podcast! 


Sep 20, 2019

Tredje avsnittet av Över Bordet Vodcast! Här bjuder vi in och pratar med intressanta människor i avsnitt som släpps varje fredag!

Anis don Demina är musikern och youtubern som har blivit Shurda med hela svenska folket.

Följ honom på alla sociala medier-kanaler: Anisdondemina 

 


Sep 16, 2019

Hundratrettionde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vad betyder det egentligen för karriären och själen att börja planera sitt liv? Varför ska man smörja in sig med blåbär och varför var Petter nära döden?